phone
0 Indkøbskurv ingen produkter Samlet beløb:
0 kr
Secure shopping protected by SSL

Kamagra Oral Jelly

Kamagra Oral Jelly

Kamagra Oral Jelly er en ny form for et populært medicin. Jelly, gelen trænger øjeblikkeligt ind i blodet, når det er i munden. Af denne grund starter Kamagra Oral Jelly sin handling hurtigere. Du kan glemme de bitre tabletter, der har en dårlig smag. Hver pakke har 100 mg Sildenafil.

Producenten tilføjede en frugtsmag for at gøre medicinen så behagelig som muligt. Lægemidlet kan drikkes fra en pakke eller kan blandes i et glas med vand.

Kamagra Oral Jelly 100mg
Antal + Bonus Pris Ordre
10 poser 388 kr Bestil nu
30 + 5 poser 968 kr Bestil nu
60 + 6 poser 1320 kr Bestil nu
90 + 8 poser 2230 kr Bestil nu

Sammensætningen

Sammensætningen af Kamagra Oral Jelly lægemidlet har en aktiv ingrediens - Sildenafil. Denne komponent er inkluderet i en lille gruppe af phosphodiesterase type 5-hæmmere. Formålet med denne komponent er at opretholde det nødvendige niveau af cyklisk guanosinmonophosphat i blodet og stimulere produktionen af NO. Nitrogenmonoxid afslapper de glatte muskler i penis. Cyklisk guanosinmonophosphat forbereder det seksuelle organ til at modtage store mængder blod.

Funktionsprincip

Kamagra Oral Jelly hjælper med at øge blodcirkulationen i lysken ved at komme ind i kroppen. Dette udvider blodkarets vægge. Afslappende glatte muskler i penis holder ikke blodstrømmen, og blodet flyder til de kavernøse kroppe i store mængder. Det sidstnævnte fra dette kvælder og maksimerer i størrelse.

Fordele af lægemidlet

Brugsvejledning

Kamagra Oral Jelly bruges i mængden af én pakke. Medicinen, der er opløst i vand eller drikke, kan drikkes i en gulp eller langsomt. Du skal vide, at en god frokost (middag) med høj fedtindhold kan forsinke effekten. Lægemidlet virker i 4-6 timer. Den maksimale daglige dosis af Sildenafil er 100 mg (én pakke). Det er forbudt at drikke alkohol, mens du tager Kamagra Oral Jelly.

Kontraindikationer

Du skal læse listen over kontraindikationer, før du køber Kamagra Oral Jelly. Dette stof kan ikke bruges, hvis du har:

Nogle mænd har bemærket overfølsomhed over for Kamagra Oral Gel. I dette tilfælde kan du prøve at reducere dosis af det aktive stof eller erstatte det med en anden medicin.

Bivirkninger

Den reneste råvare brugt i produktionsprocessen af Kamagra Oral Jelly. Men mindre bivirkninger kan forekomme i sjældne tilfælde:

De anførte bivirkninger har en kortvarig (midlertidig) effekt. De forsvinder normalt inden for få timer.

Kompatibilitet med andre lægemidler

Sildenafil interagerer med andre aktive stoffer og forårsager uønskede reaktioner. Derfor kan du ikke kombinere Kamagra Oral Jelly med medicin fra følgende grupper:

Det er også forbudt at tage dette lægemiddel sammen med andre PDE-5-inhibitorer.

Kundeservice