phone
0 Indkøbskurv ingen produkter Samlet beløb:
0 kr
Secure shopping protected by SSL

Levitra Original

Levitra Original

Levitra er et lægemiddel til forbedring af erektion, gendannelse og støtte sundheden i det mandlige reproduktionssystem. Vardenafil er en aktiv ingrediens af lægemidlet. Brugt til behandling af erektil dysfunktion, impotens og andre symptomer på utilstrækkelig erektion hos mænd.

Lægemidlet forbedrer erektionen og øger varigheden af samleje. Forbedrer seksuelle fornemmelser. I høj grad forbedrer orgasme. Tabletter træder i kraft en halv time efter brug og har virkning i tolv timer. I virkningsperioden kan en erektion forekomme mindst 6 gange, og varigheden af sex øges til 80 minutter.

Levitra Original 20mg
Antal + Bonus Pris Ordre
4 tabletter 326 kr Bestil nu
12 tabletter 583 kr Bestil nu
24 + 4 tabletter 941 kr Bestil nu
48 + 4 tabletter 1671 kr Bestil nu
96 + 8 tabletter 3127 kr Bestil nu
120 + 8 tabletter 3752 kr Bestil nu

Lægemidlet er til salg uden recept. Det har en engangseffekt. Forårsager ikke afhængighed, og i tilfælde af overdosering giver det ikke udtrykkelige bivirkninger.

Fordele og egenskaber

Lægemidlet hjælper at genoprette potensen og forbedre kvaliteten af erektion. Dette kan øge varigheden af køn, uanset intensiteten af samleje.
Kvaliteten af seksuelle fornemmelser øges i høj grad.

Hvordan virker denne medicin

Lægemidlet begynder at virke 30 minutter efter at have drukket tabletten og er effektivt i 12 timer. I virkningsperioden kan en erektion forekomme mindst 6 gange, og varigheden af sex øges til 80 minutter.

Indikationer for brug af lægemidlet

Levitra vardenafil kan tages af alle mænd op til 65 år. Lægemidlet anbefales til mænd, der har en svag erektion på grund af svær træthed eller kronisk træthed, samt mangel på søvn og en stillesiddende livsstil. Lægemidlet er også godt for mænd med svage erektioner på grund af nedsat immunitet efter stress, og for mænd, der har neuroser efter depression, og under aldersrelaterede ændringer i kroppen. Lægemidlet hjælper med at forbedre erektionen og øger varigheden af køn. Øger følsomheden af de seksuelle fornemmelser. Forbedrer synligt orgasmen.

Hvordan kan man tage dette

Levitra tabletter skal tages oralt, ikke mere end en tablet om dagen en time før intim intimitet. Man skal drikke dem med rent vand eller andre kolde drikke. Dette kan kombineres med en moderat mængde alkoholholdige drikkevarer. Kursus av behandling er ikke etableret. Tabletter kan tages en gang eller kontinuerligt, afhængigt af den seksuelle aktivitet for hver mand individuelt.

Før man tager en tablett, skal man vide

Det er forbudt at tage Levitra original sammen med medikamenter, der indeholder nitrater.
Det er forbudt at tage antibiotika, antidepressiva, sovepiller og smertestillende på den dag, du tager tabletter.

Kontraindikationer

Lægemidlet ikke anbefales til brug:

Det er nødvendigt at konsultere en læge, inden du bruger medicinen.

Mulige bivirkninger

I tilfælde af en overdosis med Levitra Original, vil du være i stand til at føle følgende:

Det er nødvendigt at konsultere en læge, hvis bivirkningerne ikke forsvinder inden for få timer.

Kundeservice