phone
0 Indkøbskurv ingen produkter Samlet beløb:
0 kr
Secure shopping protected by SSL

Generelle leveringsbetingelser

Levering af bestilling sker kun efter modtagelse af betaling. Leveringsperioden starter fra den dag, du modtog et brev med bekræftelse af modtagelse af betaling.

Vi behandler ikke bestillinger i weekenderne. Hvis du bestilte efter kl. 15.00 på fredag, behandles din ordre af apoteket kun på mandag.

Leveringsdato afhænger af din og leverandøren placering samt på tidspunktet for modtagelse af betaling. Den samlede leveringsperiode varer op til 18 arbejdsdage (mandag-fredag).

Vores onlineapotek er ikke ansvarligt for forsinkelser ved levering på grund af ekstraordinære omstændigheder (for eksempel langvarig behandling, strejke på postkontoret, retur af varer, mistet meddelelse om leveringsfejl og så videre).

Det er vigtigt: Kontroller rigtigheden af din e-mail-adresse. Med denne metode bliver du altid informeret om den aktuelle behandling af din ordre (oprettelse af bestilling, kvittering for betaling, og bekræftelse af bestilling forsendelse). Du skal også vide, at hvis du angav den forkerte e-mail-adresse, og du ikke informerede os om den i tide - kan en tredjepart finde ud af om din bestilling.

Hvis oplysningerne om konto eller leveringsadresse er ufuldstændige, er vi tvunget til at stoppe med at sende bestillingen og finde ud af detaljerne.

Vær forsigtig, når du indtaster kontoadressen og leveringsadressen under oprettelsen af ordren. Hvis du angav den forkerte leveringsadresse under oprettelsen af ordren, og ordren allerede er sendt, skal klienten rapportere dette til kundesupporten.

Hvis du har spørgsmål om behandlingen af din ordre, stopper vi med at sende ordren, indtil detaljerne er afklaret.

Vi leverer varer til de fleste lande i verden. Hvis du ikke kan se dit land på vores liste, så skriv til os om det.

Vi sender varerne anonymt i en hvid konvolut med et indre beskyttelseslag af polyethylen-luftbobler.

Vi leverer varer fra EU, så der er ingen problemer ved toldvæsenet. Men i sjældne tilfælde kan man stoppe pakken ved toldvæsenet.Vær venlig at vide, at vi ikke er et fransk selskab, og vi bærer ikke noget ansvar for toldbestemmelser af destinationslande.

Ikke rigtigt leveringsadresse

Sørg for, at du angiver den korrekte leveringsadresse i ordreformularen. Vi anbefaler at kontrollere ordreformularen igen, før du sender os ordren. Enhver fejl kan medføre, at du ikke modtager din ordre. Hvis du bemærker en forkert adresse efter oprettelsen af en ordre, så fortæl os det så hurtigt som muligt.

Kundeservice