phone
0 Indkøbskurv ingen produkter Samlet beløb:
0 kr
Secure shopping protected by SSL

Levitra Generisk

Levitra Generisk

En mand altid ønsker at være på et højt niveau, gøre seje ting af hensyn til sin elskede og naturligvis glæde en kvinde i sengen. Men mænd har ofte problemet med impotens. Og dette problem reflekteres dårligt på kvaliteten af det intime liv.

Nu er der så mange grunde, der krænker erektil funktion. For eksempel dårlig økologi, hormonforstyrrelser, kroniske sygdomme, stressede situationer, dårlige vaner. Denne liste kan fortsættes. Der er et effektivt lægemiddel, der kan hjælpe en mand med lav erektil funktion, impotens. Hvis du er bekymret for sådanne problemer, og du allerede har prøvet alle kendte medikamenter - anbefaler vi, at du prøver Levitra og glemmer problemerne med mandlig impotens.

Levitra Generisk 20mg
Antal + Bonus Pris Ordre
10 tabletter 224 kr Bestil nu
20 tabletter 374 kr Bestil nu
30 + 4 tabletter 502 kr Bestil nu
60 + 6 tabletter 932 kr Bestil nu
90 + 8 tabletter 1284 kr Bestil nu
120 + 10 tabletter 1593 kr Bestil nu
180 + 10 tabletter 2082 kr Bestil nu

Beskrivelse af lægemiddel

Originale Levitra tabletter udviklet i Tyskland. Den vigtigste aktive ingrediens er Vardenafil. Lægemidlet fremstilles i tabletter på 20 mg. Tabletter pakkes i en blisterpakning på 10 stykker, på bagsiden af blisterpakningen findes oplysninger om sammensætning, fremstillingsdato, holdbarhed. Levitra er et lægemiddel, der bruges til at behandle erektil lidelse hos mænd i forskellige aldre. Lægemidlet er udviklet i form af tabletter belagt med en gullig skal. Levitras aktive ingrediens er vardenafil - inkluderet i gruppen af den femte type phosphodiesteraseinhibitor. Farmakologisk handling giver afslapning af det vaskulære glatte muskellag og øget blodcirkulation i det mandlige kønsorgan. Som et resultat af denne proces forbedres en erektion som svar på naturlig ophidselse.

Medicinen kommer i to varianter:traditionelle tabletter og generiske produkter har kun prisforskel. India Pharm tilbyder sine klienter nye generation af lægemidler - generiske lægemidler. Dette er analoger af de originale lægemidler, der har den samme sammensætning og den aktive ingrediens. Generiske produkter fremstilles i Indien. Kun Levitra generisk vil have en overkommelig pris. Men kvaliteten af analogerne vil være den samme som originalen. Lægemidlets effektivitet og sikkerhed er blevet påvist ved kliniske og laboratorieundersøgelser.

Sammensætningen af det generiske middel er det samme som det originale medikament, men prisen er lavere på grund af den manglende patentbeskyttelse. Levitra er en velkendt og overkommelig medicin i hele Danmark. Du kan købe traditionelle tabletter på dit lokale apotek, men den generiske tabletter du kun kan bestille via internetressourcer. Medicinen er til salg uden recept, så den kan leveres til enhver del af København eller til enhver større byer i landet.

Instruktioner til brug af lægemidlet

Levitra kan provokere en erektion i sin fuldstændige fravær, eller den kan øge svag seksuel ophidselse. Du vil være i stand til at bemærke effekten allerede ved første brug, efter ca. 30 minutter og varer op til 10-14 timer. Tabletter absorberes hurtigt ved at trænge ind i blodet. Det er nok til at tage en tablet om dagen. Dosering kan reduceres ved langtidsbehandling af sygdommen, men dette har ingen indflydelse på kvaliteten og varigheden af samleje.

En gul coatet tablet indeholder 20 mg aktiv ingrediens. Standarddosis for en patient er 10-20 mg af vardenafil per dag. Lægen skal bestemme den krævede dosis af lægemidlet i overensstemmelse med de individuelle egenskaber ved den mandlige krop, for eksempel alder, tilstedeværelsen af yderligere patologier samt den generelle sundhedstilstand. Doseringen kan øges eller formindskes ved en læges beslutning. Man skal bruge tabletten med rent vand. Tabletter kan bruges sammen med alkohol (i en lille mængde), såvel som de kan tages uanset mad og fedtindhold.

Hvordan fungerer denne medicin?

Vardenafil, hovedkomponenten i generisk Levitra, blokerer enzymet phosphodiesterase ved at sikre frigivelse af natriumoxid og blodstrøm til den mandlige penis. Virkningen af lægemidlet kan kun opnås, hvis der er naturlig stimulering, og derefter vil naturlig ophidselse og libido øges. Vardenafil begynder at virke inden for 15-25 minutter efter oral administration, og varigheden af eksponeringen er mindst fire timer.

Kan der være bivirkninger?

Dette spørgsmål stilles af alle vores potentielle kunder. Vi vil berolige dig - generisk Levitra er næsten ufarlig for kroppen. Bivirkninger er meget små og kan have disse symptomer:

Hvad er kontraindikationerne for medicin?

Levitra – det er et medikament, der har nogle kontraindikationertil at bruge. Absolutte kontraindikationer inkluderer:

Dette lægemiddel skal bruges meget omhyggeligt til mænd, der lider af nyre- og leverinsufficiens, samt til mænd, der for nylig har fået et hjerteinfarkt eller slagtilfælde. Det er uønsket at tage for dem, der har mavesår, stabil hypotension, dårlig blodkoagulation, angina, deformation af penis.

Fordele ved medicin

Levitra har vundet popularitet på grund af dens fordele:

Lægemidlet dukkede op på vores marked for nylig, men har allerede formået at få tillid og loyale kunder. Vi har en masse anmeldelser om Levitra tabletter fra vores taknemmelige kunder, fordi vi har hjulpet mænd med at genvinde et fuldt sexliv!

Kundeservice